Productors Artesanals Locals IV


Ahir vàrem tancar la fase formativa del Programa de dinamització de Productors Locals promogut pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura . La sessió de cloenda va anar a càrrec d'en Jordi Font d'Informatic, va fer una exposició molt amena, práctica i ilustrativa sobre marketing digital. Una esplèndida cloenda.


El realitzat un programa de 6 sessions orientat a:
La venda personal (3 sessions). Fet per mi mateix.
La gestió de la marca i com fer un bon merchandising (2 sessions) Jordi LLobet: expert en gestió de marca i marketing en el put de venda. Soci Fundador de Mediterraneum Comunicació.
Marketing Digital (1 sessió). Jordi Font. Expert en noves tecnologies i soci fundador d'Infomatic.

De forma complementària estem realitzant un acompanyament en format de coaching individual a cada una de les empreses que han participat en la fase formativa. Estem treballant temes tan importants com la visibilitat del negoci, l'organització interna, com incrementar el valor dels nostres serveis, com generar sinergies entre els productes del nostre negoci, en fi tot força interessant i útil.

Agrair la feina d'impulsió del Consorci, amb l'Anna Manrique al capdavant; la coordinació tècnica de la Montserrat Vilalta des de Sant Quirze de Besora, i la gestio de la comunicació en mitjans de la Gloria Francolí; i per descomptat de totes les persones que ens han fet confiança amb la seva participació. En resum una bona feina que esperem que pugui tenir desenvolupaments posteriors.
Gràcies a tots i seguim espenyent, que enfortir el nostre teixit val la pena.
Toni

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu aportación, las ideas y opiniones que recogemos hacen que trabajemos para darte un mejor servicio.